У львівському ТРЦ Victoria Gardens під час війни відкрився новий найбільший ресторан

21 червня у львівському ТРЦ Victoria Gardens відкрився найбільший ресторан бруклінської піци — Emily Brooklyn Pizza.

Як повідомляє RAU, площа ресторану Emily Brooklyn Pizza становить 550 кв. м. Це вже п’ятий заклад засновників мережі сім’ї ресторанів NOA, Tomatina, UNA PINSA та Poke Lulu Андрія Калітовського і Віталія Каленика у цьому ТРЦ.

Окрім піци в меню ресторану є пасти та равіолі власного виробництва, закуски, сніданки, десерти, бургери та великий асортимент барного меню.

«Серед львівських торговельних центрів, мабуть, саме у Victoria Gardens заклади харчування представлені найкраще. У нас працюють 9 ресторанів, 10 операторів фуд-корту та 7 кав’ярень. Ми з нетерпінням чекали відкриття ресторану Emily Brooklyn Pizza та щиро радіємо, що власники закладу наважились на старт проекту у такий нелегкий час. До того ж, такий крок — гарний приклад підтримки економіки країни, стимул для конкурентів, та, що найважливіше, спосіб залучити нову аудиторію у торговельний центр», — каже Ярослав Тимочко, директор ТРЦ Victoria Gardens.

За задумом, основною стравою закладу є бруклінська піца, що виробляється з особливого тіста тривалої ферментації. Для піци використовуються два види борошна, висока гідратація 65% та заміс тіста у дворукому тістомісі, який імітує заміс тіста руками. Доречі, це єдиний такий тістоміс у Львові. Також тут багато начинок та інгредієнтів виготовляється власноруч: вся паста виготовляється в закладі, бурата, моцарела, страчатела та панчета виготовляються на власному виробництві.

Відкриття ресторану планувалося ще на початку року, однак через відомі причини дата запуску була перенесена.

«Якби не підтримка торговельного центру то ми навряд чи б наважилися. Над втіленням ідеї в життя працювали майже три роки. Перемогли дух свободи, налаштованість команди та величезне бажання приносити користь країні тут і зараз. В найменших деталях ресторану від кухні до інтер’єру залу ми намагались показати перевагу незалежності та самостійності», — розповів співвласник ресторану Віталій Каленик.

Читайте також: Яка кількість ТЦ працює в Україні?