У львівському ТРЦ Victoria Gardens під час війни відкрився новий найбільший ресторан

21 червня у львівському ТРЦ Victoria Gardens відкрився найбільший ресторан бруклінської піци – Emily Brooklyn Pizza.

Як повідомляє RAU, площа ресторану Emily Brooklyn Pizza складає 550 кв. м. Це вже п’ятий заклад засновників мережі родини ресторанів NOA, Tomatina, UNA PINSA та Poke Lulu Андрія Калітовського та Віталія Каленика у цьому ТРЦ.

Окрім піци в меню ресторану є пасти та равіолі власного виробництва, закуски, сніданки, десерти, бургери та широкий асортимент барного меню.

«Серед львівських торгових центрів, мабуть, саме у Victoria Gardens заклади харчування представлені найкраще. У нас працюють 9 ресторанів, 10 операторів фуд-корту та 7 кафе. Ми з нетерпінням чекали на відкриття ресторану Emily Brooklyn Pizza і щиро радіємо, що власники закладу зважилися на старт проекту в такий нелегкий час. До того ж, такий крок — добрий приклад підтримки економіки країни, стимул для конкурентів і, що найважливіше, спосіб залучити нову аудиторію до торгового центру», — каже Ярослав Тимочко, директор ТРЦ Victoria Gardens.

За задумом, основною стравою закладу є бруклінська піца, що виготовляється з особливого тесту тривалої ферментації. Для піци застосовуються два види борошна, висока гідратація 65% і заміс тесту в дворучному тістомісі, що імітує заміс тесту руками. До речі, це єдиний такий тістоміс у Львові.Також тут багато начинок та інгредієнтів виготовляється власноруч: вся паста готується у закладі, бурата, моцарелла, страчателла та панчетта виготовляються на власному виробництві.

Відкриття ресторану планувалося ще на початку року, проте з відомих причин дату запуску було перенесено.

«Якби не підтримка торгового центру, то ми навряд чи зважилися б. Над втіленням ідеї у життя працювали майже три роки. Перемогли дух свободи, настрій команди та величезне бажання приносити користь країні тут і зараз. У найдрібніших деталях ресторану від кухні до інтер’єру залу ми намагалися показати перевагу незалежності та самостійності», – розповів співвласник ресторану Віталій Каленик.

Читайте також: Яка кількість ТЦ працює в Україні?