Ресторан української кухні Sino в Лондоні потрапив до гастрономічного гіду Michelin

Ресторан української кухні Sino в Лондоні потрапив до гастрономічного путівника Michelin.

Про це повідомив український ресторатор Євген Клопотенко.

Ресторан української кухні Sino в Лондоні потрапив до гастрономічного путівника Michelin (ще не зірка, але вже початок). Страви, від яких хочеться мовчати і пробувати: копчену картоплю з ікрою щуки, сома-гриль у вишневій глазурі, вареники з воловим хвостом і домашній грибний гарум. Українська кухня продовжує дивувати і завойовувати світ, - написав Клопотенко.

Як ми повідомляли раніше, заклад Sino відкрили українці Поліна Сичова та шеф Євген Корольов, який працював у ресторанах із зірками Michelin по всій Європі.

Назва ресторану є транслітерацією українського слова “сіно”, а у меню, відповідно, сучасні інтерпритації традиційних страв: бульйон з диких грибів, настояний на сіні; мариновані баклажани з квітами кропу, фенхелем і часником з киирмою та інші страви.

Коктейльну карту також розробляла українка Анна Резнік. Серед її авторських — Buckwheat Milk Punch з гречкою, кардамоном, ваніллю та витриманим ромом.

Читайте також: Українська мережа Lviv Croissants відкриває перший заклад у Норвегії

*Довідка. Michelin Guide –  найбільш відомий і впливовий із сучасних ресторанних рейтингів. Заснований у 1900 році гід присуджує зірки Michelin, які свідчать про високий рівень ресторану.