Новий формат роботи: співзасновник “Галі Балуваної” запускає колаборацію із малим бізнесом
Світовий проект MULTI COOK/MULTIBAR розпочинає співпрацю із закладами Луцька та інших міст Волині. Кав'ярні, фаст-фуди, пивні бари запрацюють у новому форматі.
Співзасновник “Галі балуваної”, а також засновник GABAR та MULTI COOK, бізнесмен Володимир Матвійчук, у коментарі виданню ВСН розповів про початок нового напряму роботи для підсилення бізнесу.
Ми вже маємо досвід у створенні таких закладів, як гастробар Gabar, який поєднує у собі ресторан, кафе, кав’ярню, бар і фаст-фуд. Усього за шість місяців з часу відкриття першого закладу у Луцьку, такі ж заклади відкрилися й успішно функціонують ще у 10 містах України, - наголосив Володимир Матвійчук.
Відтак, компанія розпочинає новий напрям роботи для підсилення бізнесу - MULTIBAR.
Візьмемо, до прикладу, кав'ярню. Це заклад громадського харчування, до якого клієнти приходять випити кави і з'їсти щось солоденьке. Ми ж хочемо розвивати малий бізнес та підсилювати такі кав'ярні, паби, продуктові супермаркети, - розповів бізнесмен.
Він додає, що, зокрема, тут йдеться про спортзали, мийки, станції технічного обслуговування, такі місця, де потрібно погодувати людей, маючи при цьому невелику площу.
Бізнес, який вже має свою спеціалізацію, працюватиме, як і раніше. А для того, щоб його підсилити, мережа MULTIBAR візьме на себе функцію повара, що допоможе ще й нагодувати людей. Для цього є централізовані кухні, де готуватимуть смачні і швидкі страви під запит того чи іншого бізнесу.
Першим закладом, де впровадять усі ці нововведення, стане відома усім лучанам кав'ярня при вході у Центральний парк. Фундатор світового бренду Multi Cook Володимир Матвійчук наголошує, що перед початком співпраці його команда самостійно проводить діагностику малого бізнесу, висловлює побажання щодо покращення роботи, надає у тимчасове користування потрібну техніку та допомагає перші три місяці.
За цей час, зі слів ініціаторів співпраці, малий бізнес, щонайменше збільшує прибуток на 30000 грн щомісяця та може викупити обладання і працювати самостійно.
Ми розширимо вашу аудиторію, підвищимо середній чек, оптимізуємо витрати та допоможемо вивести ваш бізнес на новий рівень, - наголошує Володимир Матвійчук.
Відтак, команда MULTI COOK пропонує створення гастрономічного бізнесу під ключ, аналіз та масштабування, додаткові джерела доходу для закладу, а також трендовий та прибутковий асортимент.
Читайте також: Українська мережа MULTI COOK вийшла на ринок 26-ої країни
Також нещодавно новий MULTI COOK відкрився у США, у штаті Техас. До меню закладу увійшли українські страви, включаючи вареники, пельмені, чебуреки та багато інших.
Найпопулярніші пости і сторінки
- Новини - Українська Рада Торгових Центрів
- У ТЦ Олді в Житомирі відкриється магазин Sinsay
- Zara повернулась. Як відновлення роботи Inditex сприйняли різні гравці українського ринку
- Українська Рада Торгових Центрів
- Українці все частіше обирають якісний текстиль місцевих виробників (дослідження)
- У ТРЦ City Center відкрилися нові магазини міжнародних мереж New Balance та Diverse
- Залучають студентів та жінок. Через війну будівельна галузь України потерпає від кадрового голоду
- Компанії Esprit подали заяви про банкрутство
- У Європі з'явиться перший магазин "міської мобільності" - що це
- В "АТБ" прокоментували бронювання працівників від мобілізації