Співвласник “Галі Балуваної” планує відкрити 2 тисячі закладів Gabar та понад 50 масштабних виробництв

Співвласник мережі “Галя Балувана” Володимир Матвійчук планує відкрити дві тисячі закладів швидкого харчування Gabar по всій Україні впродовж 5 років.

Про це підприємець заявив в коментарі виданню Delo.ua.

Ми маємо чітку стратегію: партнер запускає виробництво з кухнею та відкриває одразу кілька закладів Gabar.Тобто основна ідея, що маленькі фастфуди працюють без власної кухні, усі страви готуються централізовано на основному виробництві. Одна потужна кухня може обслуговувати відразу кілька локацій,— пояснив Матвійчук.

Також власник франшизи додав, що хоче запустити 50—70 масштабних виробництв, які згодом стануть постачальниками готової продукції для тих, хто захоче запустити Gabar Multibar без кухні.

Співзасновник компанії Franch Роман Кирилович, який свого часу розвивав разом з Матвійчуком мережу "Галі Балуваної", вірить в успіх нового проєкту.

На його думку, хема масштабування через відкриття виробництва і кількох закладів цілком дієва.

Модель, із централізованим виробництвом, яке забезпечує точки реалізації, дозволяє запускати невеликі заклади швидко та за помірні кошти. Локації без власної кухні дешевші в утриманні, але здатні обслуговувати значну кількість клієнтів. Такий підхід довів свою ефективність і успішно працює, — вважає Кирилович.

У той же час експерт наголошує, що в умовах повномасштабної війни прогнозувати щось складно. Втім, п’ять років - це цілком реальний термін для досягнення поставленої мети.

Читайте також: Мережа GABAR від співзасновника “Галі Балуваної” відкриває перший заклад у Вінниці

*Довідка. У квітні 2024 року Володимир Матвійчук відкрив в Луцьку заклад фастфуду, який назвав Gabar — від поєднання слів Gastro та Bar. Такі заклади вже є в Тернополі, Хмельницьку, Одесі, Черкасах, Вінниці та Рівному. Ще кілька підприємців готуються відкрити Gabar у Львові та Києві.